Përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme

Rreth Gjakderdhjes

Theshtë një pikë gjaku e fshehur në unazë. Ju vishni gjakun e partnerit tuaj në unazën tuaj, dhe partneri juaj vesh tuajin. Gjaku është shpirti juaj, prandaj ju vishni shpirtin e secilit.

Një Inovacion Hungarez! Çdo unazë është bërë individualisht.

Blini unazën për ju dhe partnerin tuaj dhe tregojuni miqve tuaj për këtë!

Më shumë rreth Unazës

Fotografitë e Gjakderdhjes

Unaza është e rehatshme për tu veshur, është konkav në sipërfaqen e brendshme dhe është bërë prej argjendi 925 të pastër me pllakë rodiumi.
Nëse bëhet me porosi, mund të vijë edhe në ar.
 1. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 2. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 3. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 4. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 5. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 6. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 7. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 8. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
 9. - Gjakderdhje, unaza e lumturisë së përjetshme gjakderdhje, përqafimi i përjetshëm, unaza e lumturisë së përjetshme, unaza e fejesës, unaza martese, unaza, unaza e artë, unaza argjendi, unaza e bërë me porosi
Bloodring është dhurata perfekte për ata që kërkojnë një unazë unike argjendi, unaze ari, unaze fejese apo unaze martese.

Urdhëroni Unazën Tuaj Tani!