Вечна прегратка, прстенот на вечната среќа

За крварење

Во прстенот е скриена капка крв. Ја носите крвта на вашиот партнер во вашиот прстен, а вашиот партнер ја носи вашата. Крвта е твојата душа, па оттука ја носиш душата на едни со други.

Унгарска иновација! Секој прстен е направен индивидуално.

Купете го прстенот за вас и вашиот партнер и кажете им на пријателите за тоа!

Повеќе за прстенот

Слики од крварење

Прстенот е удобен за носење, тој е конкавен на внатрешната површина и е изработен од 925 сребро со родиумска плоча.
Ако е направено по нарачка, може да се најде и во златна боја.
 1. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 2. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 3. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 4. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 5. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 6. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 7. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 8. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
 9. - Крварење, прстен на вечна среќа крварење, вечна прегратка, прстен на вечна среќа, свршенички прстен, венчален прстен, прстен, златен прстен, сребрен прстен, прстен направен по мерка
Bloodring е совршен подарок за оние кои бараат уникатен сребрен прстен, златен прстен, веренички прстен или венчален прстен.

Нарачајте го вашиот прстен сега!